Poznáte etiketu stolovania? Naučte sa s Harmony Professional ako správne stolovať počas slávnostných večerov.

Slávnostná večera, svadba či špeciálna udalosť? Vďaka Harmony Professional si budete istí, ako správne prestrieť stôl a dotvoriť tak príjemnú atmosféru vo Vašej prevádzke. Pozrime sa spoločne, ako by mal vyzerať dokonale prestretý stôl, na ktorom, samozrejme, nesmú chýbať papierové obrúsky Harmony Professional.

 

  1. Obrúsok (nesmie chýbať)
  2. Šalátová vidlička
  3. Vidlička na rybu
  4. Vidlička určená na hlavný chod
  5. Servisový tanier (nepoužíva sa na samotné servírovanie jedla) alebo tiež tanier určený na hlavný chod
  6. Šalátový tanier
  7. Miska na polievku
  8. Nôž určený na hlavný chod
  9. Nôž na rybu
  10. Čajová lyžička
  11. Polievková lyžica
  12. Šalátový nôž
  13. Tanier na pečivo a maslo
  14. Nôž na maslo
  15. Dezertný nôž
  16. Dezertná lyžička
  17. Vidlička na tortu
  18. Pohár na vodu
  19. Pohár na červené víno
  20. Pohár na biele víno
  21. Podšálka
  22. Čajová/kávová šálka
  23. Menovka
Pozrite si ďalšie články z tejto kategórie: Stolovanie tipy rady slávnosť prestieranie etiketa